Vi intervjuar Mari Bergman som är chefskock på Mathem.
Hur länge har du jobbat på Mathem, vad har du för roll och vilka är dina främsta arbetsområden?
Jag har jobbat på Mathem i 10 år och ansvarar för våra färdigplanerade matkassar med menyplanering, val av produkter och receptblad. I min roll som chefskock är jag även ansvarig för vår receptproduktion till hemsidan och recept till vårt fina magasin samt olika koncept till högtider och B2b-paketlösningar.
Vad är roligast, receptplaneringen eller att laga upp själva maträtterna?
Oj så svår fråga då jag tycker om både planeringen och matlagningen! Men jag måste nog säga matlagningen då jag älskar att komma in i provköket och få vara kreativ och "försvinna" in i min matvärld.
Du har skapat över 2000 recept på Mathem, vilket är din favorit?
Jag älskar fisk och grönsaker så jag säger Grillad salmalax med asiatisk sallad och srirachadressing.
Vilken är din favoritplats på jorden?
Vid en solnedgång! Stockholms skärgård sommartid och Canggu Bali vintertid.