Revenue B2C

Revenue B2C

Revenue ansvarar för MatHems försäljning, marknadsföring och innehåll samt kundservice. Fokus för teamet är på att stärka MatHems varumärke och skapa relevant kommunikation som driver tillväxt, samt att lära oss från kunder som kontaktar oss. Läs mer om våra respektive team här nedanför.

Content
Contentavdelningen tar fram inspirerande innehåll i form av recept, inspirationssidor och artiklar. Teamet ansvarar även för MatHems matkassar med allt från receptframtagning till färdiga veckomenyer och receptblad. Alla MatHems egna recept provlagas i MatHems kök.

CRM
CRM ansvarar för att driva lojalitet och försäljning till MatHems kunder med hjälp av direkt och relevant kundkommunikation i egna kommunikationskanaler (e-mail, sms, in-app, adresserade utskick mm). Avdelningen ansvarar även för kundanalyser samt för lojaliserande kundaktiviteter, såsom bonusprogram, event och andra förmåner.

Marketing & Growth
Marketing & Growth ansvarar för MatHems marknadsföring i samtliga externa kanaler, både mot befintliga och nya kunder. Det innebär att välja så effektiva mediaplaceringar som möjligt och att definiera inriktning och fokus för kommunikationen, men även säkerställa att följa upp vilka effekter marknadsföringen ger.

Creative
Creative ansvarar för MatHems varumärkesuttryck (färg, form, tonalitet etc.) och producerar merparten av all kundkommunikation. I teamet arbetar designers och fotografer tillsammans med social media-koordinatorer och copywriters.

E-com
E-com ansvarar för att maximera försäljningen i app och webb genom kontinuerlig förbättring av kundupplevelse och kunderbjudanden. Teamet driver tillväxt genom att bland annat leda kampanjprocesser, analysera försäljning och kundbeteende, samt driva innovation inom våra köpgränssnitt.

Support 
Vårt team i kundtjänst arbetar i flera olika kontaktkanaler för att hjälpa våra kunder. Frågorna kan handla om allt från leveranser till våra populära matkassar och hur man kryddar upp en speciell maträtt. På kundtjänst arbetar idag ca 40 engagerade kollegor som gör sitt yttersta för att leverera kundservice i världsklass.

Det här erbjuder vi dig

Inte nog med att vi är marknadsledande och har väldigt nöjda kunder, vi är också ett växande team som arbetar hårt för att ständigt förbättras tillsammans.

Samarbete & utveckling

En arbetsplats med nära samarbete kollegor emellan och möjlighet att växa in i nya roller.

Kul på jobbet

Vi jobbar i team och månar om varandra. Vi tror att alla som trivs på jobbet, gör jobbet bättre.

Innovation

Stort fokus på teknisk innovation, nytänkande i arbetssätt och öppenhet för kreativa lösningar.

Mångfald

Vi är ett företag med stor mångfald i både roller, arbetsuppgifter och medarbetare. 

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Just nu har vi inga lediga tjänster, du kan alltid skicka en spontanansökan!

Livet på Mathem

Att jobba som Influencer Marketing Coordinator på Mathem!

Dan har jobbat på Mathem i 10 år och nu som Influencer Marketing Coordinator. Läs om Dans story och ett rekordkallt Gröna lund!
Läs mer

Full koll på rutinerna - möt Marcus Processpecialist

Marcus jobbar med att automatisera och effektivisera våra arbetssätt för att kunna erbjuda våra kunder förstklassig kundsupport och en smidigare helhetsupplevelse!
Läs mer

Möt Fia som ansvarar för vår kundtjänst

Här möter vi Fia som jobbar som Head of Customer Support där dagarna innehåller en härligt blandad kompott med små och större utmaningar.
Läs mer

Möt Mari - chefskock på Mathem

Här gäller det att vara Kreativ! Möt Mari vår underbara chefskok på Mathem.
Läs mer

Vi möter Fikret som ansvarar för digital marknadsföring

Har du full förståelse i det digitala landskapet och analytiskt öga för trender? Då borde du jobba med Fikret!
Läs mer